z lásky

Why?

26. 10. 2007 18:29
Proč, když konečně najdeme lásku, tak ji ztratíme?

 

FOR YOU!!!

Proč si každý uvědomí cokoliv, na poslední chvíli? Každá holka si přeje, se jednou vdát, za muže, který ji bude víc než milovat. To si musí přiznat každá, ať jsme bohatý, chudí, ošklivý, tlustí či hubení a krásní,každá touží po lásce, která bude trvat do konce života. Ale ať je holka jakákoliv, snaží se přesto zhubnout, aby se někomu konečně zalíbila. Ale tak to přece není, nemusíme držet diety, chodit k doktorům nebo se snažit jakkoliv zhubnout, každá je něčím krásný, půvabný a originál, každý člověk by se měl brát takový jaký je, neboť se originál narodil, tak snad neumře jako něčí kopie. Holka, která si připadá, ošklivá, hrozná tak v pravou chvíli, kdy se zamiluje a pozná člověka, který ji bere takovou jaká je, zkrásní, aniž by něco udělala. Láska děla divy,

Vždyť Ježíš nás tolik miloval, a proto šel za nás hříšné život na Golgatu dát, abychom nenesli tu tíž, ale abychom měli někoho, kdo s námi bude pořád, pomůže nám, bude přítel a kdykoliv přijde, když ho zavoláme. Ano je stále s námi, takže se nemusíme bát, že jsme ošklivý, každý jednou pozná, že ho tak sám Bůh chtěl mít. Proto by jsme se měli mít rádi takový jací jsme. Ale to není všechno, Bůh nás obdařil, dal nám lásku, to je velký dar, milovat, lidi, nepřátele, přátele, bez toho by nebyl život. Já poznala, že nezáleží na tom jak člověk vypadá, ale jaký je doopravdy uvnitř, neboť Bůh nám vložil do srdce třináctou komnatu, do které ani lidské oko nedohlédne,

Ať je hluboké jak chce, jak oceány, přesto je nemožné dohlédnout někam kam vidí jenom Bůh. On zná každého, pro každého má cestu, ale hlavně náruč otevřenou. Modlila jsem se, ať přestanu koukat na vnější krásu, ať mi dá někoho, do koho se zamiluji, abych nebyla slepá a uviděla, to , o čem jsem slyšela, ale nebrala vážně. Pak jsem poznala jednoho kluka a teď se to bude zdát hloupé, toho kluka jsem si nikdy nevšimla, nikdy se mi nelíbil, ale hlavně vždyť byl nudný, neměl žádný humor, nic, a nezajímal mě. Cože? Jestli jsem měla začít vidět do srdce, toužila jsem po hezkém klukovi, se sexy postavou a ne kluka, který je hrozný, každá holka zdrhá když ho vidí.

Ale právě Bůh chtěl, abych poznala právě jeho, kluka, kterého bych si nezačala vážit, brát jako kámoše, už proto, že nebyl krásný, pro mě. Ale on byl hezký ne ze vnějšku, ale ze vnitř. Zamilovala jsem se do něj, okamžitě a nevím jak se to stalo, do teď vím , že to bylo jako zázrakem. Ale byl to malý zázrak od Boha, abych otevřela oči a nebyla slepá. Láska ve mně stále rostla, pochopila, jsem jeho vnitřní krásu, komunikaci, poznala jsem trochu jaký je, a pochopila, že není ošklivý jak jsem si myslela. Když se semnou bavil, bylo to něco úžasného, něco, co bych si nedovedla lépe představit. Bylo to moc krásné pro mě. I to jak se semnou bavil, když jsem byla s ním, ani jsem si nevzpomněla, že jsem mladší, než on, brala jsem to jako na rovinu. Jeho úsměv uměl povzbudit, hlas jeho uměl pohladit na duši a potěšit srdce, které je zlomené láskou k němu, dodal mu radost a pocit štěstí , i když třeba jen na vteřinu, ale bylo šťastné.Oči mi začali jiskřit, jako hvězdičky, a naděje mi srdce naplňovala. I když nebyla stoprocentní ale aspoň jedna setina ze sta procent byla. Aspoň jsem si to myslela. Snila jsem o všem, o lásce, o klukovi, který měl být podobný jemu. Do teď ho mám raději a raději, nevím co by se stalo kdybych nepoznala kluka jako je on. Netoužím zapomenout, na to, že jsem tě poznala, nechci zapomenout, že jsem tě milovala, ale hlavně nerada bych zapomněla na tebe. SI skvělí kluk, který má něco v sobě, kluk co je něčím výjimečný, kluk, co mi ukázal, co může skrývat i ošklivý člověk, ve svém srdci. Mám ho stále ráda, tak proč? Proč on, vždyť mi nemůže mít za zlý, že ho mám ráda, snažím se zapomenout, nejde to, nejde, je to silnější.

Vím, že jsi zamilovaný, Péťo, možná s ní budeš šťastnější než by si byl se mnou, a možná si nejsme souzeni. Ale jedno vím, chci pro tebe to nejlepší, chci aby si se radoval, aby si nebyl smutný. Mám tě ráda, a nechci aby si cítil smutek, jinak budu smutná. Jestli chceš, abych byla šťastná, budu , ale ty musíš být taky. Já ti možná řekla, to bude v pohodě, bude to ok, snažím se o to, nejde to. Proto lásku k tobě budu tajit a už se o tom nikdy nezmíním. Možná se brzo zamiluji do jiného kluka, jak to bylo před tím, možná to bude déle trvat, než se vzchopím a než se mé srdce uzdraví. Je to bolestivý, zvláště pro mě. Si skvělí kluk a možná budeš šťastnější s jinou, přeji ti aby si byl vždy šťastný. Doteďka nechápu jedno, proč jsem poznala teprve pravou lásku? Vždy%t mě chtělo tolik kluků, ale i já jsem milovala mnoho kluků, tak proč jsem se zamilovala zvláště do kluka, který nebyl zrovna, v pohodě. Uvědomila jsem si teprve, co je láska, co pro mě znamená, jak je veliká a co může v nás učinit. Toužím poznat kluka, který by o mě stál, bral mě takovou jaká jsem, ale moc bych si přála, aby mi Bůh dal toho kluka, ale myslím tebe. Možná si Bůh chce vyzkoušet člověka tím, že mu posílá do cesty partnery, kteří pak dokáží ublížit, ale hlavně zranit jeho srdce, a to proto, abychom poznali smysl a cíl lásky. Aby každý poznal, že se s láskou nemá zahrávat a každý poznal, co láska ukrývá. Láska umí změnit život, i mě ho změnila, i když není a možná nebude opětována, vím, že jsem ji poznala, a vím, že se jednou vrátí, a budu ji mít tisíckrát víc, než jsem ji dala druhým. Možná ne skrze Petra, ale věřím, že Bůh, má se mnou i sním plány, a doufám že jednou nebudeš ty a já, ale my. Možná, se tvé city, obrátí jiným směrem, stále věřím, naděje zůstává. Děkuji, za chvíle s tebou, ale hlavně za to, že jsem člověka poznala, jaký je uvnitř, že právě tam se skrývá pravá krása. Hodně štěstí, mě stačila minuta, a zamilovala jsem se do tebe, hodina a byla jsem z tebe mimo, den a chtěla jsem navždy s tebou být, ale celý život mi nestačil, abych na tebe zapomněla.

Zobrazeno 1081×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz