z lásky

citáty od srdce

7. 10. 2007 12:57
Rubrika: Nezařazené

Citáty z lásky

Neohlížejte se smutně za minulostí, už se nevrátí.
Raději moudře využijte přítomnosti. To je správná cesta.
. Srdce jsou od toho, aby se lámala, názory od toho, aby se měnily.
Láska je prales, do kterého když někdo jednou vstoupí, je okouzlen a nenajde cestu zpět.
Pravá láska je stav, ve kterém člověk cítí osudovou potřebu být neustále s milovanou bytostí.
Milovat, toť rozkoš dívat se, dotýkat se, vnímat všemi smysly z blízkosti co možná největší milovanou osobu, která nás také miluje
I nepatrný kousek naděje stačí roznítit lásku.

růže

 

Největším štěstím v životě je vědomí,že nás někdo miluje proto jací jsme...nebo spíše přesto jací jsme.
Láska tím více bolí, čím více se rozmlouvá.
Láska je jedno z těch utrpení, jež není možno skrývat. Stačí jedno slovo, jeden nepatrný pohled, dokonce i mlčení k tomu, aby se projevila v plném rozsahu.
Láska je nenasytná. Dosáhne štěstí a chce ráj.
Láska má jistě velký význam, jen bych rád věděl jaký.
Pochybujte si, chcete-li, o bytosti, která vás miluje, ale nikdy nepochybujte o lásce samé!
Láska, to jediné, čím můžeš přikrýt své srdce, až bude i hvězdám zima z lidského sobectví...
Je nás šest miliard schopných milovat. Ale na šest miliard milujících.
Láska je pohádka života - s tím rozdílem, že nemívá vždy šťastný konec.
Láska je penězokaz, který dokáže měnit halíře na zlaté mince a zlaté mince často na halíře.
Láska je nejkrásnější trápení, které tkví v ponížení lidské hrdosti.Všichni jsme andělé pouze s jedním křídlem a létat můžeme jen tehdy, objímáme-li jeden druhého.Jsme dva. Dva na všechno. Na lásku, na život, na boj a bolest, na hodiny štěstí. Dva na výhry i prohry, dva na život a na smrt.Kapka lásky je víc, než oceán rozumu.Někteří lidé vstoupí do našeho života a rychle z něj zase odejdou. Někteří v něm nějakou dobu zůstanou a zanechají stopy v našich srdcích. My už však nikdy nejsme stejní.Nemusím vlastnit to, co miluji. Skromnému člověku stačí vědomí, že to milované žije.Milovat a zachovat si při tom všech pět smyslů pohromadě přesahuje schopnosti jedince.Je lepší být smutný z lásky, než šťastný bez lásky.Ten, kdo někoho nemiluje, nemá vědět, že je někým milován.Láska může člověku hodně pomoci, ale o to více mu dokáže i ublížit. Proto žijme tak, aby nám ublížila co nejméně.Kdo žárlí, ten miluje.Světu jsi možná jedinou osobou, ale jediné osobě můžeš být celý svět.Láska odpouští všechno, anebo nic.Láska je štěstí, které si dáváme vzájemně.Teprve když jsme nalezli lásku, zjistili jsme, co sme v životě postrádali.Každá žena, i sebeošklivější, zkrásní, když ji pohladí láska.Jestli se dožiješ sta let, chci se já dožít sta let, bez jedinoho dne, abych nemusela nikdy žít bez tebe...Láska je jako sněhová vločka. Když si myslíš, že ji pevně držíš, roztaje...Nikdo nemá rád bolest. Přesto láska bolí a my po ni toužíme.Zamilovaní zavírají při líbání oči, protože chtejí vidět srdcem.Polibek je krásný vynález přírody, jak zastavit řeč, když slova jsou zbytečná.Láska je jako slza. Rodí se v oku a míří k srdci.Muž a žena - jak by si ti dva mohli rozumět? Vždyť oba chtějí něco úplně jiného: muž ženu a žena muže.Láska je jako prales. Když do něj jednou vstoupíme, jsme okouzleni a nenajdeme cestu zpět.V lásce je to tak, že jeden ze dvou musí trpět a je to vždy ten, kdo miluje víc.Zraněnou lásku může vyléčit jen ten, kdo ji způsobil.Přátelství může skončit láskou, ale láska přátelstvím nikoliv. ,,Láska je hnutí,které nutí,dva blázny do blbnutí."Milujeme ty ,co nás omítají,odmítáme ty co nás milují.Lépe být smutný s láskou než veselý bez ní.Člověk neí nikdy žárlivější,něž když sám začíná v lásce ochabovat.Pak nevěří tomu druhému,protože cítí,jak málo se dá věřit jemu samému.  Láska začíná úsměvem, roste polibkem a končí slzou Opravdu šťastný je ten, který za celý svůj život prožije jen jednu opravdovou lásku.
Milovat je krásné, ještě krásnější je být milován a vědět, že pro někoho něco znamená.
Zamilovaní zavírají při líbání oči ,protože chtějí vidět srdcem.
Proč člověk nemůže milovat toho, koho by milovat měl a proč vždycky miluje toho koho nesmí....Tak jako stačí okamžik na to někoho získat, stačí ježtě menší okamžik na to ho ztratit.O lásce toho bylo mnoho vyřčeno.Je to bolest je to zklamání, je to taky radost, co smutek zahání.Něco sní začíná něco končí, pro lásku umíráš, zavíráš oči.I když je tady, a pak se vytratí, bojujte za lásku, občas se to vyplatí.
Tíhu lásky poznáváme teprve tehdy, když ji ztrácíme.Když máš skutečně žít, musíš mít pro koho.Milovat znamená žít životem toho, koho miluješ.První láska je jen jedna, ale existuje mnoho různých napodobenin.Láska je krásná, však krásnější je věrnost. Bez věrnosti je láska obyčejná malichernost.Až když jsme našli lásku, víme, co jsme postrádali.Odpouštíme do té míry, nakolik milujeme.Čím víno starší je, lepší se zdá. Ať naše láska vínu se podobá. Lépe být smutný s láskou, než veselý bez ní. Dva milostné dopisy píšeme těžko - první a poslední.Když máš milovat, nepřemýšlej, když přemýšlíš, nemiluj.Člověk bez lásky je jen mrtvola na dovolené.Láska je partie karet, všichni v ní podvádějí - muži, aby vyhráli, ženy, aby neprohrály.Největší zázrak lásky spočívá v tom, že se člověk na čas přestane ohlížet za jinými.Vzpomene-li si člověk na čas, kdy miloval, zdá se mu, že se mu od té doby už nic nezdařilo.Kdo v lásce věří na zázraky, ten je ztracen.Choroba je nakažlivá - kéž by byla i láska.Každý boj s láskou je předem prohraný.Nejvytrvalejší ze všech lásek je ta nešťastná.Odloučení působí na lásku jako vítr na oheň, malý uhasí, velký rozdmýchává.Teprve když jsme nalezli lásku, víme, co jsme v životě postrádali.Milovat znamená trpět, nemilovat pak zemřít.Kouzlo první lásky je v tom, že nevěříme, že jednou skončí.Není opravdové lásky v srdci toho, kdo není schopen obětovat svůj život k záchraně toho, koho miluje.Láska začíná tím, že se člověk cítí osamělý a končí tím, že člověk touží být sám.Láska je jako slza. Rodí se v očích a padá k srdci.Je mnohem lepší žít bez štěstí než bez lásky.Pampeliška od milence znamená víc než orchidej od kamarádky.Myslet v lásce znamená myslet jen na ni.Kromě lásky není nic, kvůli čemu by stálo za to žít.Každý jsme anděl s jedním křídlem. Abychom mohli vzlétnout, musíme se obejmout.Někdy stačí malá chvilka na to, abychom si někoho oblíbili, ale nestačí celý život, abychom na něj zapomněli.Milovat není jen mít rád, milovat je věřit, odpustit a znovu podat ruce, milovat je rozdělit duši i srdce.Láska je trpělivá, laskavá, nezávidí, láska se nevychloubá a není domýšlivá. Láska nejedná nečestně a nehledá svůj prospěch.Láska je to, co nenajdeš v žádném obchodě, lásku nekoupíš za nic na světě.Láska bolí jen toho, kdo opravdu miluje.Láska dokáže převrátit život na ruby - na začátku i na konci.Láska je práce, při které city pracují přes čas a rozum má dovolenou.

 

 

Zobrazeno 22968×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz